31 Ekim 2013 Perşembe

Isırgan Otu Salatası

Malzemeler:
  • 4 demet ısırgan otu
  • 1 adet domates
  • 1 adet kırmızı biber
  • 1 adet kırmızı soğan
  • 1 adet limonun suyu
  • 1/2 çay bardağı zeytinyağı, çamfıstığı, ekşi nar taneleri, tuz.
Tarifi:

Isırgan otlarını eldivenle yıkayın ve ince ince kıyın. Domatesin kabuklarını soyup küp şeklinde doğayın. Kırmızı soğanı ve kırmızı biberi de küçük küçük doğrayın. Limon suyu ile zeytinyağını bir kapta karıştırıp salatanın sosunu hazırlayın. Kıyılmış ısırgan otlarını, domatesi, soğanı ve kırmızı biberi bir kapta harmanlayın. Sosu ekleyip tekrar karıştırın. Son olarak ekşi nar taneleri ve çamfıstıkları ile süsleyerek servis yapın. (İnce kıyılmış ısırganlar, tuz ve limon suyu da eklenince yerken hiç rahatsız etmez.)

2 Ayda 14 Kilo vereceksiniz. Nasıl mı? (Tıkla İncele)

Giyebileceğiniz en konforlu ve en yumuşak sütyen (Tıkla İncele)

Kışın ne giysem (Tıkla İncele)
* Kozak kitabından alınmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder