- 1 kg yeşil kabak
- 250 gr yağsız kıyma
- 1 yemek kaşığı mısırözü yağı
- Çamfıstığı, tuz, karabiber
Kabakların içini ince bir şekilde, yani kabağın duvarı kalın olacak şekilde oyun. Mısırözü yağında kabakları kızartın. Ayrı bir tavada tuz, karabiber ve çamfıstığı ile kıymayı kavurun. İsteğe göre karışıma piştikten sonra maydanoz da eklenebilir. Kızarmış kabakları kıymalı içle doldurun. Doldurduğunuz kabakları bir tencereye dizin ve kabakların üzerini örtecek kadar tuzlu su ekleyip pişirin. (Tencereye dizmek önemlidir, kabaklar üst üste konulmamalıdır.)
2 Ayda 14 Kilo vereceksiniz. Nasıl mı? (Tıkla İncele)
Giyebileceğiniz en konforlu ve en yumuşak sütyen (Tıkla İncele)
* Kozak kitabından alınmıştır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder