21 Ekim 2013 Pazartesi

Domatesli, kabaklı, keçi peynirli makarna

Malzemeler:
  • 350 gr kalem makarna
  • 3 adet yeşil kabak (Küp doğranmış)
  • 3 adet domates (Küp doğranmış)
  • 1 ufak kase doğranmış keçi peyniri
  • 1 avuç çekirdeği çıkartılıp doğranmış siyah zeytin
  • 3-4 diş sarımsak
  • 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı çamfıstığı
  • tuz, taze çekilmiş karabiber,
Tarifi:

Makarnaları tuzlu kaynar suda haşlayın. Bir tavada zeytinyağını ısıtıp doğranmış sarımsakları kokusu çıkana kadar çevirdikten sonra kabakları ekleyin. Birlikte birkaç dakika kadar kavurun. Kabaklar hafifçe yumuşadığında domatesleri ekleyin ve tavayı ateşten alın. Domatesler kendi ısısıyla yumuşayacaklardır. Daha sonra bu sosa zeytini ve peyniri ekleyin. Makarnaları süzün ve hemen tencereye geri alın; makarnaların üzerine hazırladığınız bu sosu ilave edin. Tencerenin kapağı kapalı olarak, soslu makarnanızı 1-2 dakika dinlendirdikten sonra, üzerine çamfıstığı gezdirerek servis yapın.



2 Ayda 14 Kilo vereceksiniz. Nasıl mı? (Tıkla İncele)

Giyebileceğiniz en konforlu ve en yumuşak sütyen (Tıkla İncele)

* Kozak kitabından alınmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder