4 Kasım 2013 Pazartesi

Kabak Sıyırma

Malzemeler:
  • 1 kg sakız kabağı
  • 1 adet soğan
  • 1/2 kahve fincanı limon suyu
  • 1/2 kahve fincanı pirinç
  • 1 adet dereotu
  • 1 çay bardağı zeytinyağı
  • 2 yemek kaşığı çamfıstığı, şeker
Tarifi:

Rendelenmiş soğanları ince doğranmış dereotu ile zeytinyağında kavurun. Kabakların kabuklarını soyun ve sebze soyacağı yardımıyla çekirdeğine kadar şeritler halinde doğrayın. Şerit şerit olan kabakları soğanlara ilave edin. Pirinç, limon suyu, tuz, birazcık şeker ve yarım su bardağı sıcak su ekleyerek 25 dakika kısık ateşte pişirin. Kavrulmuş çamfıstıklarını da üzerine serpin ve ister ılık, isterseniz soğuk olarak servis yapın.

2 Ayda 14 Kilo vereceksiniz. Nasıl mı? (Tıkla İncele)

Giyebileceğiniz en konforlu ve en yumuşak sütyen (Tıkla İncele)

Kışın ne giysem (Tıkla İncele)

*Kozak kitabından alınmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder