- 1 bağ ıspanak
- 1 adet salatalık
- 1/2 çay bardağı sızma zeytinyağı
- 2-3 yemek kaşığı nar ekşisi
- 1/2 çay bardağı çamfıstığı
- 1/2 çay bardağı ceviz
- kruton ekmekler ya da peksimet, tuz
Ispanakların sert köklerini ayıklayın ve yaprak yaprak ayırın. İyice yıkayıp süzülmeye bırakın. Salatalığı ister kabuklu isterseniz kabuklarını soyarak küp küp doğrayın. Kızarmış ekmeği ya da peksimeti küçük küçük kırın. Zeytin yağını, nar ekşisini ve tuzu bir kasede iyice çırparak sosu hazırlayın. Ispanakları 1-2 parmak kalınlığında doğrayın, diğer malzemelerin üzerine örtün ve hazırladığınız sos ile harmanlayın. Üzerini çam fıstığı ile süsleyerek servis yapın.
2 Ayda 14 Kilo vereceksiniz. Nasıl mı? (Tıkla İncele)
* Kozak kitabından alınmıştır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder