- Baklavalık Yufka
- Tereyağı
- Süt kaymağı
- Çamfıstığı
- Toz şeker
- Taze meyve dilimleri
- Dondurma
Baklavalık yufkayı 10 x 20 cm boyutlarında kesin. Üç tarafına tereyağı sürün, dördüncü tarafına da kaymak, çamfıstığı ve toz şeker koyduktan sonra muska şeklinde sarın. 190 derecede ısıtılmış fırında 10 dakika süreyle pişirin. Taze mevsim meyve dilimleri ve dondurma eşliğinde servis edin.
2 Ayda 14 Kilo vereceksiniz. Nasıl mı? (Tıkla İncele)
Giyebileceğiniz en konforlu ve en yumuşak sütyen (Tıkla İncele)
Kışın ne giysem (Tıkla İncele)
* Kozak kitabından alınmıştır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder